Palvelumallisto konsultointi


NiceMark palvelee uudisasuntojen projekteissa rakennusliikkeitä, rakennuttajia ja kiinteistönvälittäjiä sekä asuntojen suunnittelijoita.

Kaikki alkaa asiakkaan ostoprosessista - segmentoinnin kautta - tuotteistamiseen ja hinnoitteluun ja lopuksi palvelumuotoiluun.

Uudisasuntojen briiffi – tarjous tästä kannattaa pyytää, kun suunnittelet yksittäistä uudisasuntoyhtiötä tai aluerakentamisprojektia ja/tai sen myyntiin saattamista.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa NiceMark on mukana uudisasuntoprojektissa – sitä paremman kokonaishyödyn saat asiakassegmentointiin ja markkinointiviestinnän sekä palvelumuotoilun suunnitteluun.

Yritys- ja myyntiryhmäkonsultointi - muutosjohtaminen, palvelukonseptointi, myyntitaidot ja markkinointiviestintä. Asiakaspalvelusta asiakaskokemuksen tuottamiseen.

Monipuoliset referenssit rakentamisen, kiinteistönvälityksen ja mainonnan toimialoilta sekä aikuiskoulutus oppilaitoksista.


NiceMark tarjoaa asiakasnäkökulman asiantuntijapalvelut uudisrakentamisen prosessiosaamiseen, tuotesuunnitteluun, asuntomyyntiin ja markkinointiviestintään sekä asiakaskokemuksen tuottamiseen.

keltaineviiva.png


Konsultointi sai pelisäännöt – lue lisää Johdon konsultoinnin standardista.